De zorg voor uw instrumentarium - DANSEDENTALCARE.NL

De zorg voor uw instrumentarium

De zorg voor uw instrumentarium

De zorg voor uw instrumentarium

OLIEPEN, DRUPPEL VOOR DRUPPEL!
In uw medische praktijk wordt gewerkt met vele soorten (hand-)instrumenten, van eenvoudig tot zeer complex, van goedkoop tot zeer prijzig.
Voor al deze instrumenten geldt dat wanneer u het goed verzorgt, het u een groter werkplezier oplevert en het vele malen langer meegaat.

De reiniging, desinfectie en sterilisatie van medisch instrumentarium vindt inmiddels op hoog niveau plaats, waardoor veiligheid voor zowel u als patient gegarandeerd is.

Maar denkt u of uw medewerker ook aan het regelmatig oliën van het instrumentarium? Hierdoor voorkomt u, vastlopen van het instrumentarium, lichte roestvorming, vroegtijdige afschrijving, maar zeker ook irritaties tijdens het werk.

Met de handige en zuinige oliepen van Leibinger L-Dent GmbH, bent u dit alles voor en geniet u langer en met meer plezier van uw instrumentarium.
De pen levert, via de drukknop, druppel voor druppel transparante en siliconenvrije olie op de plekken daar waar u het bedoelt en is steriliseerbaar.
Het grote voordeel is naast de zuinigheid ook het vlekkeloos werken. Wanneer u een spuitflacon gebruikt, kunt u niet goed doseren en verbruikt u meer dan noodzakelijk en bent u vaak ook bezig met overige vlakken te reinigen.

Lees hier meer over deze Oliepen en bestel deze direct als u om uw instrumentarium geeft.

 

reacties op “De zorg voor uw instrumentarium

Geen reacties

Plaats een reactie

DOWNLOAD NU ONZE APP EN DDC IS ALTIJD BIJ JE!

Google Playstore

Wij gebruiken cookies om anoniem de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

SLUITEN