logo dansedentalcare

Download hier onze bedrijfsfolder
Danse Dental Care, met passie !  

Historie

Al sinds 2005 volledig zelfstandige adviseur en onafhankelijke leverancier, met passie voor exclusief, ergonomisch tandarts instrumentarium en medische disposables en overige dentale produkten.
Hierdoor kunnen wij u altijd optimaal en 100% oprecht adviseren.
Door onze passie, uitgebreide kennis en ervaring, ontstaat er een wederzijds  en persoonlijk gevoel van vertrouwen en begrip; daar gaan we voor !


Danse Dental Care is in 2005 opgericht door Astrid de Ruijter-Danse met de bedoeling een totaal onafhankelijke en zelfstandige adviseur  en leverancier op de tandheelkundige markt te zijn, zodat er écht oprecht geadviseerd kan worden. Ons doel is alle tandheelkundige professionals in staat te stellen te werken met hoogwaardig en ergonomisch instrumentarium, door eerlijke prijzen te hanteren. 
In deze periode heeft Astrid met veel tandartsen en andere tandheelkundige professionals een warme band opgebouwd, waar wederzijds begrip, respect en vertrouwen bovenaan staan. Dit mede, is wat DDC uniek maakt in deze huidige, digitale, tijd.


Tot heden lukt het nog steeds en vol overgave,onze doelstelling te vewezenlijken, wat betekent dat DDC zélf beslist van welke fabrikant / leverancier zij tandarts producten verkoopt. Dit zijn vooral tandarts instrumenten, maar ook medische disposables en overige tandartsspullen, die door ons  of door tandheelkundige professionals (uw collega's) voor ons getest zijn en waar we zelf volledig achterstaan.  
Er zijn geen contracten met fabrikanten / leveranciers, dus wij kunnen u zo oprecht mogelijk adviseren. 
En... wij kunnen van heel veel overige fabrikanten / leveranciers de tandheelkundige en overige medische producten leveren, dus meld gerust waarnaar u op zoek bent.


Danse Dental Care is en blijft bewust een klein (familie-)bedrijf en bestaat naast Astrid (jarenlange tandheelkundige praktijk-ervaring en constante bijscholing)  uit nog een aantal  profesionele achterbancollega's.
Doordat we bewust kiezen om "klein" te blijven,
kunnen we u zo optimaal, persoonlijk en  "groot" van dienst zijn !

Daarnaast kan, zoals geen enkel bedrijf, ook DDC niet zonder de (familiale)logistiek medewerkers.

Doordat Danse Dental Care zo'n compact bedrijf is, heeft u altijd Astrid als aanspreekpunt, wat door de tandheelkundige klanten als zeer prettig ervaren wordt. De lijnen zijn dus kort. 

Tijdens onze voorafgaande zoektocht, zijn wij sinds 2005 op de Duitse fabrikant Otto Leibinger L-Dent gestuit, waar wij graag mee samenwerken en hen toch min of meer als onze hoofdleverancier willen bestempelen, omdat de kwaliteit-/ prijsverhouding van dit tandartsinstrumentarium zo goed is en veel van onze klanten deze instrumenten graag opnieuw bestellen.


Otto Leibinger L-Dent uit Tuttlingen, is al 40 jaar een familiebedrijf en verwerkt veel van de instrumenten nog zelf en op ambachtelijke wijze in eigen werkplaats, hierdoor kunnen er vaak ook instrumenten naar wens gemaakt worden. 
                                    PRODUCTIE IN EIGEN DUITSE FABRIEK     De bedrijfsfilosofie van zowel Leibinger L-Dent als van Danse Dental Care sluit naadloos op elkaar aan.
Omdat wij beide in ons vak gepassioneerd en NIET "overcommercieel" zijn, nog ouderwets in service en persoonlijke benadering zijn; kunnen we de lijnen kort houden en u tandarts instrumenten in uitstekende kwaliteit-/ prijsverhouding leveren.
Een bezoekje aan uw praktijk mét het instrumentarium, is bij ons heel vanzelfsprekend en geeft zoveel meer indruk en verduidelijking om het instrumentarium "live"te zien en voelen.

Een greep uit de overige dental fabrikanten / leveranciers  waar wij tandheelkundige producten van aanbevelen en leveren : U ziet ze hier.

Verder op deze site vindt u de instrumenten van LEIBINGER L-DENT.

Wilt u graag eerst een instrument testen ? Bij ons kan het.
Waar kunnen wij u mee helpen ? Liever eerst uitleg instrumentarium ?
Bel, app of mail ons; wij zijn u graag van dienst.                                 

Omdat wij hoofdzakelijk leverancier zijn van gerenomeerde buitenlandse  (m.n. Duitse) fabrikanten, staan de artikelen op deze site in Engels, soms Duits omschreven. 
Mocht u meer (Nederlandse) uitleg / informatie / toelichting wensen over een bepaald instrument of instrumentenset; kunt u dit aangeven door middel van het invullen van het contactformulier of te bellen met +31649893998.


Tot snel !
DANSE DENTAL CARE 
(Astrid de Ruijter-Danse)

Adres:                                                       
Nieuwkuijksestraat 66 (bezoek op afspraak)                                  
5253 AJ Nieuwkuijk                                     
                                                                                                  
Tel:     +31 736 893 792                                        
Mob:   +31 649 893 998
Fax:    +3184 - 2 277 293
Mail:    info@dansedentalcare.nl

K.v.K. nummer 17184446                        
Btw.nr. NL.001742023B73
IBAN:  NL 72INGB0004403009
BIC: INGBNL2A


Algemene Voorwaarden DDC
ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Schrijf nu in voor onze mailvoordeelbrief
en profiteer direct van 5% korting.


 

Wij gebruiken cookies om anoniem de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

SLUITEN