Eerlijk, onafhankelijk en persoonlijk advies voor de tandarts  |  DDC

Over Danse Dental Care

Download hier onze bedrijfsfolder.
Danse Dental Care, met 

Historie

Danse Dental Care Nieuwkuijk is al sinds 2005 volledig zelfstandige adviseur en onafhankelijke leverancier, met passie voor exclusief, ergonomisch tandarts instrumentarium en medische disposables en overige dentale produkten. 
Hierdoor kunnen wij u, tandheelkundige professional, (para-)medicus en professional in dienstverlening, áltijd optimaal en 100% oprecht en persoonlijk adviseren.
Door onze passie, uitgebreide kennis en ervaring, ontstaat er een wederzijds  en persoonlijk gevoel van vertrouwen en begrip; daar begint het mee!


Team

Danse Dental Care is in 2005 opgericht door Astrid de Ruijter-Danse met de bedoeling een totaal onafhankelijke en zelfstandige adviseur en leverancier op de tandheelkundige markt te zijn, zodat er écht oprecht geadviseerd kan worden.
Danse Dental Care is en blijft bewust een klein (familie-)bedrijf en bestaat naast Astrid (jarenlange tandheelkundige praktijk-ervaring en constante bijscholing)  uit nog een aantal  profesionele achterbancollega's.
Doordat we bewust kiezen om "klein" te blijven,
kunnen wij u "groot" van dienst zijn!


Daarnaast kan, zoals geen enkel bedrijf, ook DDC niet zonder de (familiale)logistiek medewerkers.
Doordat Danse Dental Care zo'n compact bedrijf is, heeft u altijd Astrid als aanspreekpunt, wel zo fijn en makkelijk!  De lijnen zijn dus kort. 

Sinds 2005 heeft Astrid met veel tandartsen en andere tandheelkundige professionals een warme band opgebouwd, waar wederzijds begrip, respect en vertrouwen bovenaan staan.
Onder andere is het dit wat DDC uniek maakt in deze huidige, digitale, tijd. Persoonlijke begeleiding; dat ervaart u nog echt bij ons.


Doelstelling

Ons doel is álle tandheelkundige professionals in staat te stellen om te werken met hoogwaardig en ergonomisch instrumentarium, door eerlijke prijzen te hanteren. 
Tot heden lukt het nog steeds en vol overgave, onze bovenstaande doelstelling te verwezenlijken, wat betekent dat DDC zélf beslist van welke fabrikant / leverancier zij tandarts producten verkoopt.
Dit zijn vooral tandarts instrumenten, maar ook medische disposables en overige tandartsspullen, die door ons  of door tandheelkundige professionals (uw collega's) voor ons getest zijn en waar we allen volledig achterstaan.  

Er zijn geen contracten met fabrikanten / leveranciers, dus wij hebben geen targets te halen, waardoor wij u ontspannen en oprecht kunnen adviseren. 
En... wij kunnen van heel veel overige fabrikanten / leveranciers de tandheelkundige en overige medische producten leveren, dus meld gerust waarnaar u op zoek bent.


Leibinger L-Dent GmbH en overige Fabrikanten

Tijdens onze voorafgaande zoektocht, zijn wij sinds 2005 op de Duitse fabrikant Otto Leibinger L-Dent gestuit, waar wij in al die jaren een hele warme vertrouwensband hebben opgebouwd. We willen hen toch als onze hoofdleverancier bestempelen, omdat de kwaliteit-/ prijsverhouding van dit tandartsinstrumentarium zó goed is en veel van onze klanten zeer tevreden zijn over hun instrumenten.


Otto Leibinger L-Dent uit Tuttlingen, is al ruim 40 jaar een familiebedrijf en verwerkt veel van de instrumenten nog zelf en op ambachtelijke wijze in eigen werkplaats, hierdoor kunnen er vaak ook instrumenten naar wens gemaakt worden. 
                                    PRODUCTIE IN EIGEN DUITSE FABRIEK     


De bedrijfsfilosofie van zowel Leibinger L-Dent als van Danse Dental Care sluit naadloos op elkaar aan.
Omdat wij beide in ons vak gepassioneerd en NIET "overcommercieel" zijn én nog ouderwets in service en persoonlijke benadering zijn; kunnen we de lijnen kort houden. Doordat wij besparen op (hoge) overheadkosten en dit met u willen delen, leveren wij  tandarts instrumenten in uitstekende kwaliteit-/ prijsverhouding.
Een bezoekje aan uw praktijk mét het instrumentarium, is bij ons heel vanzelfsprekend en geeft zoveel meer indruk en verduidelijking om het instrumentarium "live"te zien en voelen.

Een greep uit de overige dental fabrikanten / leveranciers  waar wij tandheelkundige producten van aanbevelen en leveren : U ziet ze hier.

Verder op deze site vindt u de instrumenten van LEIBINGER L-DENT.

Wilt u graag eerst een instrument testen ? Bij ons kan het.
Waar kunnen wij u mee helpen ? Liever eerst uitleg instrumentarium ?
Bel, app of mail ons; wij zijn u graag van dienst.                                 

Omdat wij hoofdzakelijk leverancier zijn van gerenomeerde buitenlandse  (m.n. Duitse) fabrikanten, staan de artikelen op deze site in Engels, soms Duits omschreven. 
Mocht u meer (Nederlandse) uitleg / informatie / toelichting wensen over een bepaald instrument of instrumentenset; kunt u dit aangeven door middel van het invullen van het contactformulier of te bellen met +31649893998.


Tot snel !
DANSE DENTAL CARE 
(Astrid de Ruijter-Danse)

Nieuwkuijk                                     
                                                                                                  
Tel:     +31 736 893 792                                        
Mob:   +31 649 893 998
Fax:    +3184 - 2 277 293
Mail:    info@dansedentalcare.nl

K.v.K. nummer 17184446                        
Btw.nr. NL.001742023B73
IBAN:  NL 72INGB0004403009
BIC: INGBNL2A


Algemene Voorwaarden DDC
DOWNLOAD NU ONZE APP EN DDC IS ALTIJD BIJ JE!

Google Playstore

Wij gebruiken cookies om anoniem de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

SLUITEN