Levertijd en verzendkosten

Verzenden

We verzenden uw bestelling in een pakket of brievenbus-luchtenveloppe, via DPD of PostNL. Dit is afhankelijk van de grootte van uw bestelling of de gekozen verzendwijze. De pakketten worden voorzien van een Track & Trace code. Wanneer uw pakket wordt verzonden, ontvangt u de Track & Trace code in uw email. Vanaf dat moment kunt u het pakket volgen. 

Standaard bezorging

Onderstaand een overzicht van de standaard bezorging in samenwerking met PostNL / DPD. Voor 17.00 uur besteld is de volgende werkdag (en soms dezelfde dag) verzonden**.
** Let op: dit schema wijkt af bij feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw en Belgische en Duitse nationale feestdagen en is niet van toepassing op de zaterdag.
 

Verzendkosten Orderbedrag tot  € 250,-    Vanaf € 250,- 
Nederland   € 4,95    Gratis
België   € 8,95    Gratis
Duitsland   € 8,95    Gratis
Overige EU landen   €12,95    € 9,95
alle genoemde prijzen zijn excl.btw    
Voor 17uur besteld op    Verzonden op  
Maandag    Dinsdag  
Dinsdag    Woensdag  
Woensdag    Donderdag  
Donderdag    Vrijdag  
Vrijdag    Maandag  
Zaterdag***    Maandag  
Zondag    Maandag  
   Tijdens de Corona-periode kan de leveringstijd vertraagd zijn !
 

** Bezorgtijden zijn puur indicatief en afhankelijk van drukte en gebaseerd op de 24-uurs service van DPD en PostNL en geldt voor 98% van de     
    pakketten.
** Voor België, Duitsland en Overige EU landen gelden andere bezorgtijden.
*** Wilt u (ook mogelijk op zaterdag) uw bestelling ophalen, geen enkel probleem,  laat het ons weten met een e-mailbericht of telefoontje.

Andere bezorgmethodes

  • Bezorgen op een ander adres dan factuuradres – Dit kunt u aangeven bij na het ontvangen van de bevestigingsmail van de vervoerder.

  • Afhalen bij Danse Dental Care – Kiest u voor afhalen bij DDC ? Dan kunt u bij ons terecht op afspraak. Bel of mail ons even hiervoor.
                                                           Pinautomaat aanwezig.

DOWNLOAD NU ONZE APP EN DDC IS ALTIJD BIJ JE!

Google Playstore

Wij gebruiken cookies om anoniem de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

SLUITEN