logo dansedentalcare

Nieuw

Oordoppen Earplug work safe    Zo goed u voor het gebit van uw patienten zorgt, zo goed moet u voor uw eigen oren zorgen !!!
Oordoppen Earplug work safe
Prijzen incl.btw 

Als tandarts ben je dag in dag uit  in de weer ...
€ 17.52 incl.btw
 
​​​​​​


Ontspannen patiënten door de RelaxMaker

Of het nu gaat om controle, het boren van een kies of een andere behandeling, veel patiënten zijn nerveus tijdens een bezoek aan de tandarts. De RelaxMaker is een bijzondere videobril die patiënten helpt te ontspannen op een natuurlijke manier, zodat de behandeling soepeler verloopt voor de patiënt en de behandelaar.

“Het is een vriendelijke methode om onze patiënten af te leiden en rustiger te krijgen op een aangename wijze, in alle situaties waarin onze patiënten gespannen, onrustig of zelfs angstig zijn.”


Veelgestelde vraag: “Is de RelaxMaker alleen geschikt bij angstige patiënten?” Ons antwoord: “Nee, de RelaxMaker is geschikt voor een grote groep patiënten in alle gevallen dat ze gespannen zijn.”

Ontspannen afleiding met speciale natuurbeelden

De videobril is compact van formaat, maar als je hem opzet merk je het grootse effect. De combinatie van beeld en geluid geeft je het gevoel dat je door een prachtig herfstbos loopt, aan een kabbelende rivier zit of uitzicht hebt op de ruisende branding. En dat allemaal vanuit de tandartsstoel! De natuurbeelden zorgen ervoor dat patiënten op een rustgevende manier worden afgeleid van de behandeling en de omgeving. De patiënt is meer ontspannen en de behandeling verloopt soepeler.

De RelaxMaker is geschikt voor jong en oud en kan worden gebruikt binnen verschillende (para)medische omgevingen.

                               Video Relaxmaker 

Naar website voor uitgebreide informatie                                                  Meer informatie / testaanvraag / aankoop

 

 
Oordoppen Earplug work safe | Per paar
Oordoppen Earplug work safe | Per paar
InStock
17.52
 
Persoonlijke Beschermings Middelen
Momenteel zijn beschermingsproducten als Nitril handschoenen, mondkapjes,
beschermingsmaskers, desinfectans, brillen, enz. alleen telefonisch te bestellen.
Belt u rechtstreeks met +31(0)649-893998 (tot 21:00 uur,  in weekend tot 13:00 uur)


Daarnaast is het is op dit moment extra druk in onze webshop als gevolg van het corona virus.
Wij doen ons best uw bestelling zo snel en goed mogelijk te verwerken.
Houd wel rekening met een mogelijk langere levertijd.

Wij gebruiken cookies om anoniem de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

SLUITEN