Instrumenten catalogus Leibinger compleet

Instrumenten catalogus compleet

 
 
Instrumenten Leibinger catalogus compleet
Bij DDC Nieuwkuijk kunt u deze geheel vrij; zonder het achterlaten van uw persoonsgegevens, downloaden. Dit geldt overigens ook voor onze prijzen, zie prijslijst.


Otto Leibinger GmbH werd opgericht in 1978. De oprichter en naamgever komt uit een familie met een lange traditie in de fabricage van medische instrumenten.

"Onze locatie in Mühlheim in de buurt van Tuttlingen biedt de beste voorwaarden voor de productie van hoogwaardige tandheelkundige handinstrumenten als 's werelds centrum voor medische technologie. In onze samenwerking waarderen klanten onze flexibiliteit en servicesterktes enorm. Met directe, persoonlijke zorg en een oplossingsgerichte manier van denken en behandelen, zetten we de weg voor een langdurig, samenwerkingsverband.
Onze uitgebreide reeks producten varieert van tandheelkundige handinstrumenten die momenteel in gebruik zijn, zoals instrumenten voor vullingen en parodontale behandelingen, tot instrumenten voor tandheelkundige chirurgie en tandtechnische laboratoria. We bieden alles uit één hand. 
Alle producten, die we zelf hebben vervaardigd en die van geselecteerde leveranciers, zijn onderworpen aan onze consequente en zeer strenge kwaliteitscontrole, ook gewaarborgd door betrouwbare tests. Zo garanderen we de constante hoge kwaliteit van elk instrument dat door OTTO LEIBINGER wordt geleverd."


Certificate  DIN EN ISO 13485


Instrumenten Ustomed catalogus compleet.

              

DOWNLOAD NU ONZE APP EN DDC IS ALTIJD BIJ JE!

Google Playstore

Wij gebruiken cookies om anoniem de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

SLUITEN